Notícies

Actualitat de Zygmunt Bauman. Conferència del professor Xavier Antich

Xavier AntichEl tretze de juny , coincidint pràcticament amb el dotzè aniversari de l'Aula de la Universitat a l'Abast, vàrem poder gaudir d'una brillant, extraordinària, conferència del professor Xavier Antich, filòsof, que d'una forma amena, didàctica, planera ens va fer passejar pel món del pensador Zigmunt Bauman, agafant-nos de la mà a través dels seus escrits per endinsar-nos en el terreny d'aquesta societat líquida, variant, que ens obliga constantment a anar buidant i emplenant les nostres capacitats d'aprenentatge per no perdre'ns.

Llegeix més...

La FUMH presenta el Postgrau en Direcció de Centres Docents pel curs 2017-2018

GrupPostgrauPer cinquè any consecutiu la Fundació Universitària Martí l’Humà de la Garriga programa una nova edició del Postgrau en Direcció de Centres Educatius per al curs 2017-2018, amb acreditació oficial del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, a les seves seus de Girona, Barcelona, Tortosa i Les Franqueses del Vallès. Les edicions seran presencials a totes les seus i semi presencial a la seu de Barcelona. A partir del 8 de maig ja esta obert el període per cursar les sol·licituds d’inscripcions a les diverses seus

Presencia de la FUMH la festa de Sant Jordi a les Franqueses del Vallès

SantJordiAquest Sant Jordi, el Centre d'Art i Noves Tecnologies Can Font, gestionat per la FUMH, va estar present a la plaça de l'Espolsada per celebrar aquesta diada, informat sobre les nostres activitats, els propers cursos d'estiu i el Casal de Ciència i Robòtica que estem preparant per aquest final de juny. Va haver-hi molta afluència de públic molt interessat per les novetats i els programes de futur de la FUMH.