VIENA. De les darreries del Barroc a la Sezession

viena

Sessió informativa gratuïta: 6 de març, a les 16:00 h. Reial Cercle Artístic- Carrer dels Arcs 5, Barcelona. Cal confirmació per Previsió d'Aforament.
Considerada com una de les ciutas més boniques d'Europa, a Viena hi conviuen en plena harmonia a els Testimonis de l'Llarg domini de l'imperi Habsburg, juntament con los de l'avantguarda artística de finals del Vuit-cents i els primeres decades del segle XX.

Història i Societat (Maribel Pendás)
Música (Sílvia Rovira)
Urbanisme, Arquitectura i Art
(Rosa Maria Subirana Rebull i Joan Ramon Triadó)

Dimecres, De 16:00 a 17:30, del 6 de març, al 5 de juny. Reial Cercle Artístic - Carrer dels Arcs 5, Barcelona

Viatge a Viena
A manera de colofó hi ha la Possibilitat de participar en un viatge Organitzat paper mes de juny, tot coincidint amb la representació de les Òperes Don Pasquale, de Donizetti i Manon, de Massenet. Els Recorreguts programats estaran conduits pèls professors responsables del curs.
Informació i inscripcions: 93 860 50 60 - 638.166.963 o enviant un correu a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. ">Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.