TALLER PER MARES I PARES: MINDFULNESS A CASA

MindfA CASA1Ser mares i pares conscients significa estar presents i atents amb els nostres fills, moment a moment.

El 29 de setembre de 9,30 a 13,30 h a Can Ramos
Preu: 45 euros
Durada: 4 hores

Ser pares és una de les tasques més desafiants, exigents i estressants que hi ha. També és una de les més importants.
 Tanmateix, fem de mares o pares sense preparació ni suport, en un món que valora més produir i fer que no pas educar i ser. Els manuals ens orienten en com actuar en diferents situacions o a comprendre les diferents etapes del desenvolupament, però no parlen de l’experiència interna de fer de mares o pares: ¿què fer amb la nostra pròpia ment?¿com evitem sentir-nos desbordats per les nostres inseguretats i dubtes?¿com fer-ho per a connectar de manera profunda amb els nostres fills i filles?

Educar a casa, a la família, de manera conscient significa anar més enllà de simplement cuidar, implica un treball intern que parteix de la pròpia experiència.
Mindfulness (o l’atenció plena) ens permet veure amb més claredat com són els nostres fills en realitat, mirar dins i fora i valorar diferents opcions per actuar a partir d’una comprensió més profunda.
Aquest Taller de 4 hores ens permetrà acostar-nos a aquesta experiència des de la perspectiva de Mindfulness. Ho farem a través de la pràctica i compartint amb la resta de participants.


DESTINATARIS: Mares i pares amb fills petits i/o adolescents.

DOCENTS

  • Rosa Torras Barris. Ingeniera Química per la UPC. Dietètica i nutrició, Terapeuta Naturista i Homeòpata per Helipraktiker Institut. Formadora com a Coach personal, intel.ligència emocional i equinoterapia. Instructora de Mindfulness acreditada en MBSR Mindfulness per a la reducció de l’estrès per l’Institut esMindfulness i MBPM Mindfulness per a la salut.
  • Àngels Ponce Ribas. Treballadora Social. Terapeuta familiar. Especialista en processos de dol i acompanyament a famílies amb fills amb discapacitat. Escriptora i Formadora. Instructora de Mindfulness acreditada en MBSR Mindfulness per a la reducció de l’estrès per l’Institut esMindfulness. www.angelsponce.com