Curs de Mètode Bapne i Introducció a Voice Craft

Bapne 1Aquest estiu dins l’Escola d’Estiu de la Fundació Universitària Martí l’Humà

s’han realitzat cursos presencials i telemàtics tan variats com Mindfulness per a docents, El dibuix i tots els seus camps, Ioga per a educadors...

Per primera vegada hem tingut l’oportunitat d’oferir un curs de Mètode BAPNE, en el que es treballen l’atenció, la memòria, la concentració... a través de la percussió corporal, la veu i el moviment. El professor Àlex Saborit, encarregat de dur-lo a terme, va donar moltíssimes eines per a aplicar a l’aula. En les dues sessions obertes que es van realitzar van venir aldults i nens i es va poder comprovar com es treballava l’atenció i la concentració de manera lúdica i divertida.

Un altre curs que cal destacar ha sigut el d’Introducció al Voice Carft i Taller de Veu Integral a càrrec de la reconeguda youtuber Caro Guiral. L’alumnat va poder assolir un alt nivell entorn de la veu i de l’aparell fonador.

Cal destacar que aquest cursos estan reconeguts pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya dins del Pla de Formació Permanent del Professorat.

VoiceCraft 1