INNOVACIONS TECNOLÒGIQUES A LA FORMACIÓ DE LA FUMH

Aula d'Empreses

Amb l' implantació d'una novadora plataforma d'e-learning, donem el tret de sortida a la nova campanya de formació per a empreses.
El catàleg de formació esta programat amb més de 200 cursos, dissenyats pel desenvolupament professional de l'empresa i dels seus empleats.
Els avantatges de la teleformació, ens permeten impartir els cursos amb total flexibilitat. Amb l'assignació a cada alumne d'un número usuari i contrasenya, facilitarem l'alta al curs, per poder accedir des de qualsevol lloc i hora del dia.

Accés al catàleg de formació e-learning

En mercats competitius, només els més preparats aconsegueixen l'èxit

 
Avui més que mai, la formació és l'eina per donar-li la volta a la situació actual. Perquè la formació no només millora i amplia les competències i coneixements professionals, sinó que, a més, contribueix al desenvolupament de les empreses i a la creació d'ocupació.

No podem perdre cap més dia sense fer res pel teu futur i el de la teva empresa.

El primer pas cap l'èxit es el creixement personal i professional des del coneixement...i aquest comença amb la formació...
 

 

FORMACIÓ PERSONALITZADA

Des de l'inici del curs i durant tot el període d’ impartició del  mateix, l’evolució de l’alumne serà seguida  exhaustivament pel tutor que se li hagi assignat.

En el fòrum es podran trobar actius als alumnes que estiguin realitzant el curs en el mateix moment, amb els quals es podrà compartir experiències sobre el desenvolupament de la formació.

Un correu electrònic intern,  permetrà estar en comunicació permanent amb professorat i tutors, que estaran a disposició per a qualsevol dubte que pogués sorgir durant la formació.

Accés alumnes:

Login    Password  


SI TENS DUBTES SOBRE L'APLICACIÓ DE LA FORMACIÓ EN EL DESENVOLUPAMENT DEL TEU NEGOCI, SOL·LICITA ELS NOSTRES SERVEIS DE CONSULTORIA PER LA PLANIFICACIÓ DE LA FORMACIÓ A L'EMPRESA.
T'AJUDAREM A DETECTAR ELS FACTORS DETERMINANTS PER AL DESENVOLUPAMENT SATISFACTORI DE LA TEVA EMPRESA, AMB LA CAPACITACIÓ QUE CADA SECTOR I CIRCUMSTÀNCIA REQUEREIXEN PER SER COMPETITIU

 

Fins al 31 de desembre podràs realitzar els cursos que la teva empresa i els teus empleats necessiten, amb càrrec al crèdit de formació que gestiona la
"Fundación Tripartida para la Formación en el Empleo"
Perquè és el teu dret, gaudeix de la formació bonificada.

Informa't de les condicions